3FM Talent

3FM Talent KUZKO speelt 'Home' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent KUZKO speelt 'Home' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was KUZKO te gast in de 3FM Live Box. Hier speelde ze hun nieuwste single 'Home'. Met Mark en Mai bespraken ze waar de prachtige track over gaat, wat de vakantieplannen zijn én een onverwachtse primeur over nieuwe muziek!

'Home'

De trackheeft een KUZKO-sound zoals we die kennen van eerder werk: upbeat, synthesizers en een lekker meezingbaar refrein. Het nummer gaat over roadtrippen en hoe soms heimwee kan optreden als je op vakantie bent. Maar als je op pad bent met je grote liefde, dat je dan je 'thuis vindt' bij diegene.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Ook brachten de twee een kleine primeur met zich mee naar de studio. Er komt namelijk een gloednieuwe ep aan dit jaar! vorig jaar bracht het duo hun eerste ep uit genaamd Teardrops on the Dancefloor. De nieuwe ep, Milkshakes and Heartbreaks, zal uitgebracht worden op 30 september. Uiteraard met een release concert.

De koffer van KUZKO

Mark en Mai hadden ook nog een belangrijke vraag aan de twee. Namelijk: waar kun je nou echt niet zonder op reis gaan? Die van Dani konden we al raden: haar alpaca knuffel Kuzko gaat echt overal mee naartoe: "Ik heb 'm al zes jaar en ik neem 'm altijd mee," vertelt ze. Sam neemt het liefst overal zijn eigen koksmes mee naartoe. Waarom? Omdat je op vakantie altijd slechte messen hebt!

Ster advertentie
Ster advertentie