Muzieknieuws

KUZKO brengt nieuwe videoclip voor hun single 'Home' uit

foto: KUZKO
  1. Nieuwschevron right
  2. KUZKO brengt nieuwe videoclip voor hun single 'Home' uit

3FM Talent KUZKO verblijdde je al met hun nieuwste single 'Home', maar daar zit nu ook een passende videoclip bij. In de video gaat het duo op reis naar allerlei plekken en het ademt de boodschap: het maakt niet uit waar ze zijn, als het maar samen is.

Videoclip 'Home'

Het Rotterdamse synthpop-duo bracht 'Home' vorige week al uit, maar voegt daar nu ook een bijpassende videoclip aan toe. De clip begint met Sam en Dani die met koffers een auto instappen. Op de radio hoor je hun vorige single 'Penelope' nog uit de speakers knallen, maar het is duidelijk tijd voor een nieuwe hoofdstuk. Eentje die wordt ingezet zodra ze wegrijden op de eerste klanken van 'Home'.

Zowel de videoclip als het liedje zijn een perfect voorbeeld voor je eerstvolgende roadtrip. Dus laat je inspireren en onthoud: "There is a place for me and you. Let go, I'll find my home with you."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aftershow

Ben je toevallig bij Chef'Special in de AFAS Live te vinden? KUZKO verzorgt daar de aftershow op de Isla Talent Stage. Zeker iets om te checken als 'Home' naar meer smaakt!

Ster advertentie
Ster advertentie