3FM Serious Request

S10 te gast in het Glazen Huis: “Froukje en ik hebben samen een liedje gemaakt”

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 te gast in het Glazen Huis: “Froukje en ik hebben samen een liedje gemaakt”

Op de laatste dag van 3FM Serious Request komt onze toekomstige Eurovision-ster langs in het Glazen Huis: S10! Er is genoeg om over te praten: het Eurovisie Songfestival natuurlijk, haar show in Carré vlak voor de lockdown en het liedje dat ze samen met Froukje heeft gemaakt. “Het gaat over een liefde die je helemaal kwijtraakt.”

Over het Eurovisie Songfestival mag S10 nog maar weinig zeggen. Of eigenlijk helemaal niks. Zelfs als 3FM-dj Sander Hoogendoorn vraagt hoe ver ze al is met de hele productie, moet S10 antwoorden: “Ook dat mag ik niet zeggen!”

Gelukkig zijn er ook genoeg andere dingen om over te praten. Haar show in Carré bijvoorbeeld, slechts enkele dagen voordat de lockdown afgelopen week begon. S10 was niet de enige die daar vorige week optrad: een dag later stond Froukje in hetzelfde theater.

Als verrassing kwam S10 tijdens Froukjes show het podium op, want, maakt S10 in het Glazen Huis bekend: "Wij hebben een liedje samen, en dat hebben we toen even op het podium samen gedaan voor de mensen die daar waren.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Zonder Gezicht'

Het liedje dat Froukje en S10 samen maakten heet ‘Zonder Gezicht’. Volgens S10 gaat het over “Een liefde. Iemand waar je in het moment heel erg van kunt houden, maar die je in een later stadium van je leven eigenlijk helemaal kwijtraakt. Dat je die persoon eigenlijk alleen in je hoofd een beetje hoort, maar je er niet echt meer een voorstelling bij kunt maken.”

Wanneer het liedje precies uitkomt kan S10 nog niet zeggen, maar in ieder geval in het nieuwe jaar.

S10 speelde tijdens 3FM Serious Request ook nog een aantal livetracks in het Amersfoortse poppodium Fluor, waaronder ‘Maria’ en haar hit ‘Adem Je In’.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie