3FM Serious Request

Jouw bijdrage aan 3FM Serious Request 2016 maakt een verschil!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jouw bijdrage aan 3FM Serious Request 2016 maakt een verschil!

Afgelopen jaar heb jij een bijdrage geleverd aan 3FM Serious Request: superbedankt daarvoor! Mede dankzij jouw donatie kan het Rode Kruis een wezenlijk verschil maken in het helpen voorkomen en genezen van een stille ramp die elke 35 seconde een kinderleven eist: longontsteking. Om je te bedanken heeft Domien een speciale videoboodschap voor jou:

Vandaag is het bedankdag op 3FM

De hele dag door bedanken de 3FM-dj’s mensen die geld hebben ingezameld of een donatie hebben gedaan tijdens 3FM Serious Request 2016. Domien is samen met het Rode Kruis naar Ivoorkust afgereisd om daar met eigen ogen te zien welke hulp er dankzij jouw bijdrage wordt gegeven. Niet alleen in Ivoorkust worden mensen geholpen. Het Rode Kruis besteedt de opbrengst van 3FM Serious Request 2016 de komende jaren ook in Ethiopië, Mali, Soedan, Zambia, Libanon, Syrië en Afghanistan. Zo zijn er dit jaar onder meer 40.000 antibioticakuren en 12.800 inhalers gekocht voor kinderen die kampen met ademhalingsproblemen of longontsteking, en kregen 12.500 mensen voorlichting over het voorkomen en behandelen van longontsteking bij kleine kinderen. Hier lees je alles over wat er met de opbrengst van 3FM Serious Request 2016 gebeurt.

3FM Serious Request 2017

Over twee maanden gaat 3FM Serious Request 2017 van start in Apeldoorn. Dit jaar haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Ook jij kan dit jaar weer een verschil maken door in actie te komen! Help je mee? Meld dan nu je actie aan op 3FM.nl/seriousrequest.

Ster advertentie
Ster advertentie