3FM Serious Request

Meld je aan voor de 3FM Serious Request kerstmarkt

foto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor de 3FM Serious Request kerstmarkt

3FM Serious Request 2021 strijkt dit jaar neer in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Naast een geweldig (muzikaal) programma en diverse activiteiten, vind je er dit jaar een officiële 3FM Serious Request kerstmarkt. Een markt die het beste te vergelijken is met een kerstmarkt 2.0. Negen kraampjes, helemaal in thema, worden twee keer per dag overgenomen door enthousiaste actievoerders. Misschien wel door jou.

In zo’n kraampje kan je iets verkopen of activiteiten organiseren. Haal bijvoorbeeld je inner Robèrt van Beckhoven naar boven en verkoop heerlijke, zelfgemaakte cupcakes. Show je tekenskills en maak portretten van bezoekers. Kortom, haal jouw talent naar boven op de 3FM Serious Request kerstmarkt én haal geld op voor het Wereld Natuur Fonds.

Ja, ik wil zo’n kraampje!

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hun talent naar boven halen en dit inzetten op de 3FM Serious Request kerstmarkt. Let wel op: bij te veel aanmeldingen moet onze redactie keuzes gaan maken. Je krijgt van ons ruim van tevoren te horen of je plekje definitief is. Onthoud, niet geschoten is altijd mis.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie