3FM Serious Request

Hald Mich’s Vas in top drie meest aangevraagde platen van The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Hald Mich’s Vas in top drie meest aangevraagde platen van The Lifeline

Een nieuwe dag betekent een nieuwe lijst met meest aangevraagde platen tijdens The Lifeline. Met vandaag één nieuwe binnenkomer. Na het emotionele moment dat Wijnand gisteren had naar aanleiding van het overlijden van de vader van twee goede vrienden, stormt Neet Oét Lottum de top drie binnen.

1. Impossible - Nothing But Thieves

Al een paar dagen fier op kop! Nothing But Thieves hadden met 'Impossible' al eerder de 3FM Megahit te pakken, maar nadat ze een speciale versie opnamen in de beroemde Abbey Road studio's in Londen samen met een groot orkest ging het balletje pas echt rollen. Deze ballad en stadionknaller in één is daarmee net als gisteren het meest aangevraagde nummer van 3FM Serious Request: The Lifeline!

2. Door De Wind - Miss Montreal

Misschien kende je dit nummer al ergens anders van. Het origineel kwam 31 jaar geleden namelijk al uit onder naam van Stef Bos. Tijdens het programma 'De Beste Zangers' maakte Miss Montreal haar eigen versie van dit nummer en dat valt duidelijk in de smaak, want met deze versie belandt Sanne Hans op de tweede plek van meest aangevraagde platen.

3. Neet Oét Lottum - Hald Mich’s Vas

Opgedragen door Wijnand aan twee van zijn vrienden die hun vader verloren aan de gevolgen van corona, raakte 'Hald Mich's Vas' een emotionele snaar bij veel luisteraars. Massaal werd het nummer aangevraagd door de mooie woorden van de dj' waardoor het nummer dat al in 2004 verscheen op nummer drie binnenkomt van meest aangevraagde platen van The Lifeline.

Heb jij nog geen plaat aangevraagd? Doe dat nu!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie