3FM Serious Request

Speeddaten om 3FM SR19: The Lifeline te steunen? Dat kan!

  1. Nieuwschevron right
  2. Speeddaten om 3FM SR19: The Lifeline te steunen? Dat kan!

Je kunt 3FM Serious Request: The Lifeline op allerlei manieren steunen. Een plaatje aanvragen, rechtstreeks doneren, meelopen, maar je kunt ook een actie opzetten. 3FM dj’s Joost en Sophie komen in actie en roepen alle singles in Hilversum op voor een speeddate avond.

Blind speeddate

Tegenwoordig swipet iedereen zijn weg naar de liefde, maar Joost en Sophie willen de ouderwetse romantiek weer terughalen. Hier gaat het alleen niet om één date, maar om meerdere blind dates snel achter elkaar. Dan hoef je dus ook niet lang te blijven zitten als je iemand he-le-maal niks vindt, win win!

Catfishes durven hier niet in de buurt te komen, want alles gebeurt gewoon face-to-face. Je leert allemaal nieuwe mensen kennen en je ontmoet misschien wel de liefde van je leven. En dat terwijl je ook nog eens 3FM Serious Request steunt!

Het streefbedrag was 200 euro en inmiddels hebben de dj’s al 181 euro opgehaald met hun actie. De speeddate avond vindt plaats op zondag 1 december, maar mocht het enthousiasme nóg meer groeien, komt daar misschien nog wel een extra avond bij.

Geïnteresseerde single?

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Dus lijkt het jou leuk om ook op blind speeddate te gaan of wil je deze actie steunen? Kom dan op zondag 1 december naar café Vue Grandige in Hilversum! Kijk op hun actiepagina voor meer informatie.

Kom ook in actie

Ook jij kunt je eigen actie opzetten! Dit kan van alles zijn, van iets simpels tot iets heel groots. Wil je nou wel in actie komen, maar kun je echt niet bedenken hoe? Dan kun je ook kiezen uit onze kant-en-klare acties. Alle hulp kunnen we gebruiken om geld in te zamelen voor slachtoffers van mensenhandel.

Ster advertentie
Ster advertentie