Naar homepage
3FM Serious Request

RONDÉ komt langs bij het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2021
BNNVARAVPRO

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ komt langs bij het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2021

Het Glazen Huis is terug, en daarmee ook het rijkelijk gevulde muzikale programma dat zich afspeelt binnen de glazen muren. Talloze artiesten maken hun opwachting om de 3FM-dj's gezelschap te houden én te voorzien van optredens. De eerste artiest is zojuist aangekondigd door 3FM-dj Frank tijdens de middagshow: Nederlandse band RONDÉ komt dit jaar op langs in het Glazen Huis voor een optreden.

RONDÉ

De vierkoppige band is al jarenlang een graag geziene gast bij 3FM. RONDÉ breekt in 2014 door en scoort direct een 3FM Megahit met 'Run' - waarna nog velen volgden - een 3FM Talent Award, en dit tempo zetten ze vervolgens lekker voort. Zo stonden de bandleden onlangs nog in de 3FM Live Box met ex-3FM Megahit 'Hard To Say Goodbye'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie