3FM Serious Request

De hoogtepunten van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 in tien foto's

  1. Nieuwschevron right
  2. De hoogtepunten van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 in tien foto's

Live-optredens, huisfeestjes, de beste plaatjes en een fantastische tussenstand. De eerste twee dagen van 3FM Serious Request: The Lifeline zitten er inmiddels alweer op. Kijk mee naar de hoogtepunten tot nu toe.

Dit jaar komt 3FM met The Lifeline in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst gaan drie dj-teams vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown om geld in te zamelen.

1. De start

3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat vrijdag 18 december klokslag om 12:00 van start! Nadat alle 3FM-dj's negatief zijn getest op corona, mag elk duo hun woonkamer in om samen in lockdown te gaan.

2. Sameena loopt 500 kilometer voor het Rode Kruis

Sameena liep vorig jaar al 100 kilometer binnen 24 uur voor het Rode Kruis. Dit jaar loopt ze een zesdaagse ultrarun van 500 kilometer voor 3FM Serious Request: The Lifeline om de helpers te helpen.

3. Alfie!

Als je denkt aan 3FM-dj Wijnand, denk je automatisch aan zijn súper lieve hond Alfie. Hij mocht natuurlijk niet onderbreken en ging samen met zijn baasje en Rob in lockdown. Kijk dan, hoe lief?

4. Goldband rent de longen hun lijf

Onze Haagse vrienden van Goldband drinken niet alleen maar bier, maar rennen ook de longen uit hun lijf voor Serious Request: The Lifeline. Wie is sneller? Milo of Wijnand?

5. Typhoon geeft een live-optreden

Typhoon zegende samen met Freez de tweede dag met een live-optreden. Afgelopen oktober bracht de zanger na zes jaar zijn nieuwe album Lichthuis uit. Heb jij ook in je huiskamer meegezongen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

6. De eerste tussenstand: €316.982-,

De 3FM dj's van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 zitten al meer dan 24 uur in lockdown wanneer de eerste tussenstand bekend wordt gemaakt. De teller staat op dat moment op €316.982-, ! Dit geld is opgehaald dankzij toffe acties, sponsorlopers, donaties en natuurlijk: plaataanvragers!

7. HET REGENT CONFETTI!

Bij Rob en Wijnand kan confetti niet ontbreken. Kijk hoe Rob helemaal in zijn element is!

8. Presentator Jeroen Pauw heeft Diederik Gommers 'getatoeërd'

Sander verkoopt plakplaatjes van Diederik Gommers. Als hij 10.000 euro ophaalt, laat hij de tattoo in het echt zetten! Jeroen Pauw ging met Gommers in gesprek in het programma Op1. In het gesprek liet hij een stukje van zijn blouse zakken en liet Gommers zijn plaktattoo trots zien. Heb jij er nog geen gekocht? Dat kan hier.

9. Jorien, Timur en Kevin delen Groene Hartjes uit aan corona-helden!

Jorien, Timur en Kevin zijn de hele week op pad om Groene Hartjes uit te delen aan corona-helden. Wie is jouw held in coronatijd? Deze vraag stelden de 3FM-dj's de afgelopen maanden aan jullie. Massaal werden helden opgegeven die een Groen Hartje konden verdienen. Jorien, Timur en Kevin gaan elke dag bij deze toppers langs om een Groen Hartje te overhandigen.

10. 'Het Grootste Huisfeestje van Nederland'

Na twee dagen in lockdown dachten Sander en Sophie dat het tijd was voor een feestje en organiseerden op zaterdag 19 december tussen 22:00 en 02:00 uur Het Grootste Huisfeestje van Nederland. Via Zoom werd er een coronaproof feestje gebouwd. Sophie Francis draaide mee en maakte het een avond om nooit te vergeten!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie