3FM Serious Request

Jeroen Pauw showt trots zijn Diederik Gommers-plakplaatje

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen Pauw showt trots zijn Diederik Gommers-plakplaatje

Sander verkoopt plakplaatjes van Diederik Gommers voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Als hij 10.000 euro ophaalt, laat hij de tattoo in het echt zetten.

Jeroen Pauw ging met Gommers in gesprek het programma Op1. In het gesprek liet hij een stukje van zijn blouse zakken en liet Gommers zijn plaktattoo zien.

Ondertussen staat de teller op bijna vierduizend euro. Maar om Sander de tattoo in het echt te laten zetten, is echt meer nodig. Wil jij ook zo'n prachtig plakplaatje? Maak dan minimaal vijf euro over en bestel 'm!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie