3FM Serious Request

Samen 10.000 euro voor een Diederik Gommers-tattoo!

  1. Nieuwschevron right
  2. Samen 10.000 euro voor een Diederik Gommers-tattoo!

Sander start samen met z'n vriendenteam een actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

De afgelopen tijd zegt Sander het al vaker: "ik zou het hoofd van coronaheld Diederik Gommers best op m'n lijf laten tatoeëren mits er een leuk bedrag tegenover staat". Waarom precies? Gommers is natuurlijk dé man die ons door de crisis heen sleept met zijn kennis, kunde en hart van goud.

De leden van het vriendenteam reageren enthousiast op het idee via de 3FM app. Daarnaast liet illustrator Merel Kok (@kees.krabbel) van zich horen en ontwierp de tatoeage.

Streefbedrag is 10.000 euro

Alleen als het streefbedrag van 10.000 euro is gehaald, laat Sander de tattoo van Diederik écht zetten. Je checkt het volledige ontwerp onderaan de pagina.WAT HEB JIJ DAAR AAN?

“Hoe leuk zou het zijn als we met het hele vriendenteam met dezelfde tattoo rondlopen?!” – dacht Sander.

Daarom krijg jij de tattoo thuisgestuurd, plak 'm op en hij gaat er na twee weken vanzelf weer af. Terwijl die van Sander wél blijft plakken.

Elke luisteraar die vijf euro of meer doneert en graag zelf ook deze (nep)tattoo wil, kan ‘m krijgen ook! Zo lang de voorraad strekt natuurlijk.

DONEREN voor de tattoo

Doneer via deze pagina, maak een screenshot van je betaling en vul hieronder je gegevens in, zodat wij een plaktattoo naar je op kunnen sturen.**Zorg dat je je adresgegevens goed invult: we zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of verkeerd bezorgde post.


3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Wil jij nog los doneren? Dat kan natuurlijk ook!

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Natuurlijk kan je ook een plaat aanvragen voor geld, bijvoorbeeld 'Parliament Hill'!

Ster advertentie
Ster advertentie