3FM Serious Request

Dit was de eerste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de eerste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline!

Zweten, lachen, sporten en veel dansen. De dj's zitten vol energie tijdens de allereerste nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline. De mannen van Goldband treden op vanaf de loopband en Frank en Eva dansen de blaren op hun voetjes.

Gold(loop)band steelt de show

De mannen van Goldband staan in deze moeilijke tijd te popelen om weer op te treden. Om alvast in vorm te komen performen ze de track 'Dit Is Voor Jou' geheel in stijl vanaf de loopband!

energiebommen Eva en frank

Terwijl bijna heel Nederland in slaapstand gaat, zijn Eva en Frank onvermoeibaar en dansen door tot in de vroege uurtjes. Eva gebruikt een bananenschil als instrument en Frank is creatief met zijn onesie. Hopelijk houden de twee genoeg energie over voor de komende nachten.

3FM serious request: the lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie