3FM Serious Request

Diederik Gommers: “We kunnen deze zomer naar Lowlands!”

  1. Nieuwschevron right
  2. Diederik Gommers: “We kunnen deze zomer naar Lowlands!”

Voor 3FM Serious Request: The Lifeline gaat 3FM-dj Frank van der Lende in gesprek met mensen die in het afgelopen jaar op één of andere manier zijn geraakt door de coronacrisis. Deze week is dat Diederik Gommers. Ze praten over zijn nieuwe bekendheid, Instagram populariteit, Famke Louise en Lowlands.

Frank in gesprek met Diederik Gommers

Vlakbij het Erasmus MC in Rotterdam maken Frank en Diederik een mooie wandeling terwijl ze praten over het afgelopen jaar van de (inmiddels bekende) arts. Hij is één van de gezichten van de coronacrisis geworden en heeft zijn stempel op het afgelopen jaar gedrukt. "Ik had nog nooit eerder gehad dat iedereen naar Diederik Gommers luisterde. Ik bedoel: dat doen ze thuis zelfs niet,” vertelt hij onder andere.

Bekijk het mooie gesprek hieronder terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie