3FM Serious Request

Sameena loopt 500 kilometer voor het Rode Kruis

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Sameena loopt 500 kilometer voor het Rode Kruis

3FM Serious Request: The Lifeline 2020 is gestart! Met ons start ook Sameena, die vorig jaar 100 kilometer binnen 24 uur liep voor het Rode Kruis. Dit jaar gaat Sameena maar liefst 500 kilometer lopen om zo de helpers te helpen. Klik hier om te doneren!

Sameena van start

Sander gaf het officiële startschot voor de actie van Sameena!

Zesdaagse ultrarun

Sameena is niet geheel onbekend met zo'n lange marathon. Eerder heeft ze namelijk al getraind voor de Spartathlon, een run van Athene naar Sparta. De run is afgelast, maar anders zou Sameena 246km lopen binnen 32 uur. Met de mogelijkheid om toch nog iets te doen met rennen, gaat Sameena dus nu een zesdaagse ultrarun lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

SAMEENA IN SANDERS VRIENDENTEAM

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie