3FM Serious Request

Frank & Eva: Het Uitjesloket XXL voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank & Eva: Het Uitjesloket XXL voor 3FM Serious Request

Uitjesloket xxl

Het Uitjesloket is inmiddels een bekend onderdeel van Frank en Eva: Welkom bij de Club op 3FM. Eva deelt speciale uitjes uit aan 3FM-luisteraars die het écht even nodig hebben. Daarom kan het uitjesloket tijdens deze editie van 3FM Serious Request: The Lifeline niet ontbreken en hebben we een extra grote versie van het uitjesloket, met als pakkende titel: Uitjesloket XXL.

Dit zijn niet zomaar uitjes die je overal kunt kopen. Nee, je kunt bij het Uitjesloket XXL bieden op onder andere een ijsbadje met Wim Hof, vliegen in de eerste vliegende auto of Pierre Wind die bij je thuis komt koken. Elke dag wordt er een uitje geveild. Hieronder vind je een overzicht van alle uitjes met daarbij tot wanneer je erop kunt bieden.

24 December - 17:00 uur

IJsbad met 'Ice Man' Wim Hof

Niet alleen onze Eva is groot fan van deze man, zelfs Justin Bieber vindt hem de bom! Wil jij ook badderen tussen de ijsklonten en helemaal zen worden in je koppie. Dan is dit ijskoude uitje voor jou een hartverwarmend uitje. Wim legt je de beginselen van zijn methode aan je uit terwijl jij je ademhaling onder controle leert te krijgen.

In 2021 elke ochtend koud afdouchen, dat wordt geen voornemen maar de realiteit. Kom maar door met die flappen en wie weet dompel jij lekker onder met ijskoning Wim Hof

HOOGSTE BOD: 2666 euro

WIE: Jij en Wim Hof
HOEVEEL PERSONEN: 1
WAAR: Stroe (Gelderland)
WAT: Wim Hof leert jou in een privésessie alle ins & outs van de Wim Hof-methode

Verkocht:

Reinier Zonneveld in je huiskamer!

Is pompende techno en raven tot in de laatste uurtjes echt jouw ding? Dan heb je met dit uitje de kans om levende technolegende Reinier Zonneveld in je eigen huis te laten optreden! De man die normaal grote en internationale festivals plat bouwt jouw huis of studentenkamer met zijn eigen licht- en geluidsyteem om tot een technobunker en speelt speciaal voor jou en je vrienden een paar van zijn eigen, unieke technoproducties.

Dat kan niet anders dan een supervette avond worden. Vergeet niet het dak van te voren goed vast te zetten, want dan kan er nog weleens af gaan!

Totaalbedrag: 16.000 euro

WIE: met Reinier Zonneveld
HOEVEEL PERSONEN: wat jij wil!
WAAR: Bij jou thuis, in je tuin of op een privé-locatie
WAT: Een privé-technoset
WANNEER: zodra het coronaproof kan.

Diner in het restaurant van Rob Geus

Man, man, man. Hier word ik niet vrolijk van. Wat een vieze rubbertjes. Iedereen weet dat deze gevleugelde uitspraken afkomstig zijn van tv-legend Rob Geus. Tijdens dit bijzondere uitje zul je deze kreten absoluut niet horen, want je mag samen met 3 vrienden komen eten in het restaurant van Rob Geus!

In De Wensboom in Barendrecht kun je van de vloer eten, maar je mag gewoon aan tafel zitten en Rob legt je de hele avond in de watten. Eind van de avond heeft iedereen z’n duimpie omhoog want dit is een smakelijk en hygiënisch uitje dat zeker een sticker verdient!

HOOGSTE BOD: 333 euro

WIE: met Rob Geus
HOEVEEL PERSONEN: maximaal 4
WAAR: Restaurant De Wensboom in Barendrecht
WAT: Avond eten en drinken, verzorgd door Rob Geus
WANNEER: in overleg (2021 als de horeca weer open is)

Leren vliegen (en daadwerkelijk vliegen) in een vliegende auto

Als het rijden in een razendsnelle auto en het vliegen in een vliegtuig jou nog niet genoeg kick geeft moet je nu even opletten! Maak kennis met the best of both worlds! PAL-V, de geniale gasten achter de eerste vliegende auto ter wereld, bieden een trainingsdag en een vlucht in ‘s werelds eerste vliegende auto aan!

Je wordt getraind in een gyrocopter, en mag later in het jaar als de vliegende auto gelanceerd wordt terugkomen voor een van de eerste vluchten in deze supervette machine!

HOOGSTE BOD: 1252 euro

WIE: Jij!
HOEVEEL PERSONEN: 1
WAAR: Raamsdonksveer bij Pal-V
WAT: Leren vliegen en daadwerkelijk vliegen in 's werelds eerste vliegende auto

Drielandenpunt beklimmen met oud-wielrenner Michael Boogerd

Ain’t no mountain high enough?! Nou, in ieder geval niet met jou, want jij gaat ‘m beklimmen samen met sportief orakel en wielerheld Michael Boogerd. We hebben het over het Drielandenpunt in Vaals, het hoogste punt van Nederland en een plaats waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen.

Kortom, een prachtlocatie voor een sportief en gezellig uitje met Michael Boogerd. Daar mag jij echt wel even voor in de buidel tasten!

HOOGSTE BOD:

WIE: met Michael Boogerd
HOEVEEL PERSONEN: 2 tot 4
WAAR: Vaals
WAT: naar boven klimmen. En vooruit, ook naar beneden (voor 1 bedrag)
WANNEER: in overleg (in het voorjaar van 2021)

Privéconcert van Remy van Kesteren

Heb jij weinig met scheurende gitaren? Krijg je spontaan jeuk van stampende beats? Heb jij fijngevoelige oren? Dit uitje is een traktatie voor het gehoor, dus hier wil jij zeker weten de portemonnee voor trekken. Harpist Remy van Kesteren heeft zo’n beetje alle prijzen gewonnen die er te winnen vallen en is bereid om speciaal voor jou een intiem optreden te verzorgen.

Geen last van kuchende mensen, een elleboog in je rug of fluisterende mensen, want jij mag samen met je verkering, vriend of familielid horen én zien hoe Remy de juiste snaren weet te raken op zijn harp. Deze man treed overal ter wereld op, dus je hebt straks een internationale top musicus tegenover je zitten.

HOOGSTE BOD: 850 euro

WIE: met Remy van Kesteren
HOEVEEL PERSONEN: -
WAAR: Bij jou thuis
WAT: Een privé-concert van Remy van Kesteren op zijn harp bij jou thuis
WANNEER: in het nieuwe jaar

Stadionspeaker bij Almere City

Voor de sportliefhebbers die niet genoeg krijgen van het roepen naar het beeldscherm tijdens een spannende pot voetbal hebben wij iets prachtigs. Je mag het heft namelijk in eigen handen gaan nemen! Almere City FC stelt de commentaarpositie voor 1 wedstrijd in het nieuwe jaar ter beschikking.

Onder begeleiding van Tim de Vries, de legendarische stadionspeaker van Almere City FC, mag jij de doelpunten en wissels omroepen tijdens een duel in het professionele voetbal!

HOOGSTE BOD: 250 euro

WIE: met Almere City FC
HOEVEEL PERSONEN: 1
WAAR: Almere
WAT: Stadionspeaker zijn voor een wedstrijd bij Almere City FC

Pierre Wind komt bij je thuis koken

Geen zin om te koken en mis je de horeca? Dan is dit jouw uitje want je krijgt een horeca-God in je huis die voor jou komt koken, gewoon in je eigen keuken. Smullen wordt het zeker weten en saai allerminst, want topkok Pierre Wind is enthousiaster dan een kameel met 9 bulten en heeft energie alsof hij aan de vooravond staat van de Olympische Spelen. Het water loopt ons al in de mond.

Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten. Als jij er niet op gaat bieden doen we het misschien zelf wel.

HOOGSTE BOD: 560 euro

WIE: met Pierre Wind
HOEVEEL PERSONEN: 4
WAAR: in jouw eigen casa
WAT: Pierre stuurt je een boodschappenlijstje en komt dan langs om voor je te koken
WANNEER: in overleg (in 2021)

{rsform 47}
Ster advertentie
Ster advertentie