3FM Serious Request

Banji te gast in het Glazen Huis

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Banji te gast in het Glazen Huis

3FM Talent Banji was zondagavond te gast bij het Glazen Huis! Hier veilden ze spontaan nog een privé optreden, speelden ze 'Chills' en waren ze vooral heel goed gezelschap.

De vierkoppige indiepopband Banji komt uit Utrecht. Je kent ze misschien van hun nummer Talkiewalkie, die ze eerder al live bij 3FM speelden. Vanavond speelden ze 'Chills' live in het Glazen Huis.

Banji is helemaal up-and-coming. Dit najaar hadden ze hun eerste tour, waarbij je ze o.a. in Paradiso had kunnen zien spelen. Op de planning staat een tour met De Staat. Hoewel het nu onzeker is of het doorgaat, gaan de jongens all in. "We zijn gewoon aan het repeteren, we gaan er vanuit dat we kunnen touren."

Doneren voor een concert in de oefenruimte

Jasper Meurs (drums) stond vroeger al voor het Glazen Huis in Utrecht. Dit is de eerste keer dat ze op bezoek zijn als artiest.

Concert in Banji's oefenruimte

Niet alleen gaf de band een optreden, Banji veilde een concert in hun eigen oefenruimte. Een intiem concert, in de ruimte waar alles begint. Dat concert bleek goud waard: de veiling was pas vijf minuten open er was al honderd euro geboden. Helaas voor de minder snelle fans, maar een heel mooie bijdrage voor 3FM Serious Request!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie