3FM Serious Request

Eric Corton kwam langs in het Glazen Huis

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Eric Corton kwam langs in het Glazen Huis

Eric Corton haalde samen met Frank herinneringen op over voorgaande 3FM Serious Request acties. Ook nam hij babykleertjes mee als cadeautje voor Frank en kocht hij een plant die als decoratie in het Glazen Huis stond.

Oude bekende

Een oude bekende in het Glazen Huis! Eric Corton kwam op bezoek. En dit maakt de cirkel helemaal rond want Eric wordt nog steeds vaak gezien als het gezicht van het Glazen Huis. Hij miste wel meteen de gezelligheid van publiek toen hij het terrein op kwam en vergeleek het plein vol poppen met een Black Mirror aflevering.

Babykleertjes

Eric kwam niet met lege handen, hij had babykleertjes meegenomen voor Frank, die gister op de radio bekend maakte dat hij vader wordt. Om zelf ook niet met lege handen weer naar huis te gaan besloot hij een van de decoratieplanten uit het Glazen Huis te kopen. Het bedrag gaat naar het WWF.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie