3FM Serious Request

Dit was Dag 5 van 3FM Serious Request 2021 in het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Dag 5 van 3FM Serious Request 2021 in het Glazen Huis

Dag 5 in het Glazen Huis was weer zoals vroeger. Zoals beloofd kwam 3FM-dj Wijnand Speelman langs, met zijn hond Alfie, nadat er vijfduizend euro was gedoneerd om hem naar het Glazen Huis te halen. Ook Bioloog Mátyás Bittenbinder nam aan aantal dieren mee: van vogelspinnen tot lichtgevende schorpioenen. Op muziekfront waren o.a. Vjèze Fur, Armin van Buuren en Frank Boeijen te gast.

In verwachting

Voor 3FM-dj Frank van der Lende was het een spannende dag. Zijn collega en beste vriendin Eva Koreman kwam langs in het Glazen Huis met een cadeautje voor Frank. Hij pakte het uit en al snel werd duidelijk: Frank wordt papa! In het pakketje zat een speen, fles champagne én het mutsje van haar eigen pasgeboren dochter.

Check hier het tranentrekkende fragment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Dagcompilatie

Wil je alles nog even op een rijtje hebben en het allemaal in één keer zien? Check dan hieronder de video met de compilatie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie