3FM Serious Request

Adriaan Persons live in het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Adriaan Persons live in het Glazen Huis

Adriaan Persons brengt met zijn optreden een bak muzikale warmte naar het Glazen Huis met de live-versie van 'Vanavond Komt Ze Naar Mij'.

Live in het Glazen Huis

De RONDÉ-toetsenist bewees dit jaar dat hij ook in z’n eentje een dikke hit kan scoren. De muzikant besloot eerder dit jaar om producer te worden voor andere artiesten. Hij werkte al aan nummers voor Camille, Lucas & Steve, Maan en Flemming. Toch ruilde Adriaan de studio snel weer om voor de magie van de show. Hij schreef ‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ en het bleek een nummertje waar hij iets te trots op was om het iemand anders te laten zingen. En die trots hoor je ook in de liveversie bij Serious Request. Check hier zijn optreden in het Glazen Huis:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste solo-show en veiling

Adriaan vertelde bij Barend en Wijnand in de studio over zijn allereerste soloshow. Die speelde hij deze week in Patronaat in Haarlem. "Ik was vergeten dat ik het zo leuk vond om op het podium te staan."

Hij gaf ook z’n favoriete blouse af dat hij op verschillende festival droeg. Wil je de trotse eigenaar van het blouseje van Adriaan zijn? Bieden kan hier!

Benieuwd wie er nog meer komt optreden tijdens 3FM Serious Request? Check de volledige line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie