3FM Serious Request

The Indien live met 'Stay' en 'Be Yours' in het Glazen Huis

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien live met 'Stay' en 'Be Yours' in het Glazen Huis

Vanochtend was The Indien, in iets kleinere formatie dan normaal, te gast in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request en daar speelden ze twee van hun nieuwste nummers. Maar dat was niet alles, ze hebben ook een leuk veilingsitem voor je in de aanbieding!

Optreden

The Indien heeft een succesvol jaar achter de rug met drie nieuwe singles. Frontvrouw Rianne Walther en gitarist Casper Talsma speelden er daarvan twee vanochtend bij Wijnand in het Glazen Huis. Bekijk de optredens van ‘Be Yours’ en ‘Stay’ hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veilingsitem

Dit voorjaar brengt The Indien hun langverwachte debuutalbum uit en om deze release te vieren trappen ze in april hun clubtour af. En jij kan daar bij zijn! The Indien veilt voor 3FM Serious Request namelijk tickets voor deze tour, en je mag ook bij de soundcheck aanwezig zijn. Daarnaast kan je ook nog eens als één van de eerste hun nieuwe vinyl bemachtigen. Bieden kan hier.

Benieuwd wie er nog meer komt optreden tijdens 3FM Serious Request? Check de volledige line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie