3FM Serious Request

De opbrengst van 3FM SR20: The Lifeline is € 1.601.923,-

  1. Nieuwschevron right
  2. De opbrengst van 3FM SR20: The Lifeline is € 1.601.923,-

Wow, wat een indrukwekkend bedrag om deze bijzondere week mee af te sluiten! In de afgelopen week gingen zes 3FM-dj's in lockdown en liepen ze non-stop op een loopband samen met jou twee rondjes rond de wereld, om geld op te halen voor het Rode Kruis. Met de opbrengst van € 1.601.923,-. euro kan het Rode Kruis zich inzetten om medische hulpverleners te ontlasten in de strijd tegen het coronavirus.

BEDANKT!

We willen jou bedanken, voor je inzet, de kilometers die je gelopen hebt, de platen die je hebt aangevraagd en natuurlijk voor het geld dat je hebt gedoneerd. Met deze prachtige opbrengst kan het Rode Kruis verder met de strijd tegen het coronavirus en hulpverleners ontlasten tijdens hun zware werk.

Bekijk de aftermovie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WAT GAAT HET RODE KRUIS DOEN MET DE OPBRENGST?

Overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning als gevolg van de coronapandemie. Zij zijn overbelast, vaak met desastreuze gevolgen. De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Ook helpt het Rode Kruis de verspreiding van corona tegen te gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Rode Kruis helpt de GGD in het uitvoeren van bron– en contactonderzoeken om verspreiding van het virus te voorkomen en bij het runnen van coronatestlocaties op diverse plekken in het land. Daarnaast helpt het Rode Kruis bij het afnemen van coronatesten aan huis. Tijdens de eerste coronagolf in het voorjaar sprongen honderden Rode Kruis vrijwilligers wekenlang bij om huisartsen, zorgpersoneel en ziekenhuizen te ontlasten en versterken.

Je hebt zoveel mensen geholpen met jouw bijdrage. Of je nu gedoneerd hebt, kilometers hebt gelopen, een plaat hebt aangevraagd of jouw verhaal gedeeld hebt. Bedankt en, ondanks dit heftige jaar, een hele fijne kerst!

Ster advertentie
Ster advertentie