3FM Serious Request

Het tweede rondje rond de wereld is een feit!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het tweede rondje rond de wereld is een feit!

Eerder deze week was het doel om tijdens The Lifeline samen met jou een rondje rond de wereld te lopen. Al na drie dagen was dit doel gehaald en gingen we voor een tweede rondje. En wat denk je? Ook dat is nu behaald!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We kunnen dit jaar niet samen lopen voor The Lifeline, maar we kunnen wél samen een rondje om de wereld lopen. Dat was een idee van 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman. En nu... Op dag zeven van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020, zijn we er! Alle dj's liepen samen met jullie maar liefst 80.000 kilometer. Hoe tof?!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie