3FM Serious Request

Check hier de Top Serious Request: 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de Top Serious Request: 2020

3FM Serious Request: The Lifeline is helaas weer afgelopen. Een week vol mooie momenten, een geweldige opbrengst voor het Rode Kruis en prachtige nummers die keer op keer weer werden aangevraagd. De meest aangevraagde nummers vindt je in deze Spotify lijst van 3FM Serious Request: The Lifeline!

Ook op Deezer en Apple Music kun je de lijst vinden met meer dan zeshonderd nummers erin. Dit is de uiteindelijke top drie meest aangevraagde nummers vindt je hieronder:

1. Hald Mich 's Vas - Neet Oét Lottum

Wijnand droeg dit nummer op aan zijn goede vrienden die hun vader verloren aan de gevolgen van corona. De geëmotioneerde Wijnand raakte daarmee velen luisteraars. Dat zorgde ervoor dat 'Hald Mich 'S Vas' massaal aangevraagd werd. Daarmee staat deze Limburgse tranentrekker verdiend op de eerste plek. Check hieronder de live versie van 'Hald Mich 's Vas'

2. Heroes - David Bowie

Op de laatste dag van The Lifeline werd op 3FM speciaal voor alle zorgverleners 'Heroes' gedraaid. Dit om hen allemaal even in het zonnetje te zetten. Naast het nummer op de radio waren ook bij de Ziggo Dome, AFAS Live en het AZ stadion en in het hele land via posters voor het raam Groene Hartjes te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Impossible - Nothing But Thieves

Nothing But Thieves hadden met 'Impossible' al eerder de 3FM Megahit te pakken, maar nadat ze een speciale versie opnamen in de beroemde Abbey Road studio's in Londen samen met een groot orkest ging het balletje pas echt rollen. Deze ballad en stadionknaller in één staat daarmee op nummer drie aangevraagde nummer van 3FM Serious Request: The Lifeline!

De rest van de lijst

Dit was alleen nog maar de top drie, maar er zitten nog veel meer nummers in de lijst. Bekijk 'm via de knop hieronder.

Bekijk de hele lijst als PDF

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie