3FM Serious Request

Jan had corona en reikt nu groen hartje uit aan verpleegkundige Patrix

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan had corona en reikt nu groen hartje uit aan verpleegkundige Patrix

Jan de Vries kreeg begin dit jaar corona en heeft toen lang op de IC gelegen. Gelukkig is hij er helemaal bovenop gekomen, mede dankzij de goede zorgen van verpleegkundige Patrix.

Vijf weken in coma

Familie de Vries is begin dit jaar op vakantie naar Italië gegaan. Toen was er nog niets aan de hand. Na een paar dagen werd Jan ziek: "Je denkt dat al gauw: 'Ach, het zal wel gewoon een griepje zijn.'" Maar het was niet zomaar een griepje: Jan had corona. "Jan heeft vijf weken in coma gelegen," vertelt zijn vrouw Diana. "De kinderen hebben hem al die tijd niet mogen zien." Gelukkig werd Jan verpleegd door Patrix. Patrix gaf Jan net dat beetje extra zorg en regelde bijvoorbeeld dat Jan zijn kinderen tóch even kon zien op een balkon. Daarom geeft familie De Vries Patrix een groen hartje. Bekijk de reportage hier:

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie