3FM Serious Request

Sander belt met Diederik Gommers over tattoo en druk op de zorg

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander belt met Diederik Gommers over tattoo en druk op de zorg

Sander verkoopt tijdens The Lifeline plakplaatjes van Diederik Gommers voor het Rode Kruis. Als hij daarmee tienduizend euro ophaalt, laat hij 'm in het echt zetten. En bij dat magische punt zijn we nu gekomen. Dus die tattoo gaat er komen... Maar wat vindt Diederik daar eigenlijk zelf van?

"Ik ben wel een beetje raar wakker geworden, eerlijk gezegd," vertelt Diederik. "Ik moet er niet aan denken dat jij met mijn hoofd op je onderbeen rondloopt. Tja, het is jouw keuze. Maar... Het gaat natuurlijk om het bedrag dat je hebt opgehaald en dat is geweldig!"

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie