Naar homepage
3FM Serious Request

Laat een speciaal aandenken maken van jouw favoriete lied!

  1. Nieuwschevron right
  2. Laat een speciaal aandenken maken van jouw favoriete lied!

Lisette en haar dochter Isis komen in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline door 'Music Memories' te verkopen. Hiermee halen ze geld op om de strijd tegen mensenhandel aan te gaan.

Music Memories

Heb jij een speciale herinnering aan een bepaald nummer? Deze herinnering wil je natuurlijk niet vergeten en hoe leuk is het om daar een aandenken van te laten maken?! Lisette en Isis maken handgemaakte polaroid kaartjes zodat jij een mooi aandenken hebt aan een speciaal liedje. Het kaartje wordt passend bij het lied gemaakt en ook je favoriete stukje tekst kan erbij. Voor 3,50 euro heb je al een customized polaroid kaartje én je steunt daarmee het goede doel: 3FM Serious Request: The Lifeline.

Waar kan ik deze polaroids kopen?

Moeder en dochter zijn al creatief bezig met het maken van een voorraadje van de kaartjes! Wil jij een speciaal aandenken van jouw favoriete liedje én in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline? Klik dan hier om te doneren en vraag op het Instagram kanaal van Lisette en Isis een Music Memorie aan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline gaan we de strijd aan tegen mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn.

Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. De meest bekende vorm is uitbuiting in de seksindustrie (denk bijvoorbeeld aan loverboys), maar ook gedwongen arbeid en gedwongen criminaliteit zijn vormen van mensenhandel.

Het doel van 3FM SR19

Dit jaar komt Nederland in actie om geld op te halen voor het Rode Kruis, die daarmee slachtoffers van mensenhandel helpen en nieuwe slachtoffers proberen te voorkomen. En daarbij is jouw hulp nodig! Er zijn verschillende manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19. Hieronder vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Loop een etappe mee en laat je sponsoren
6. Bied op een veilingitem
7. Zamel geld in & kom naar een Chequepoint om de cheque te overhandigen!

Ster advertentie
Ster advertentie