3FM Serious Request

Kom in actie: Timo (19) deelt rozen uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie: Timo (19) deelt rozen uit

In coronatijd ligt eenzaamheid op de loer. Timo Jacobsen (19) wil samen met een groep jongeren van Maatschappelijke Dienstverlening mensen die het lastig hebben een hart onder de riem steken.

Estafette

Ze leggen een multi-estafette af van 35 kilometer, ieder op zijn eigen manier. Tijdens de route delen de jongeren rozen uit. Hiermee komen ze in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 en halen ze geld op voor het Rode Kruis. Het feit dat Timo in een rolstoel zit houd hem hierin niet tegen.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie