3FM Serious Request

Kom in actie: David (19) loopt 167 kilometer voor het Rode Kruis

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie: David (19) loopt 167 kilometer voor het Rode Kruis

David Voetberg (19) maakt door zijn werk als thuiszorgmedewerker bij Woonzorg Flevoland het coronavirus van dichtbij mee. Meerdere cliënten hebben het virus niet overleefd. Ook is hij vrijwilliger voor het Rode Kruis, waar hij ziet hoe zijn collega’s zich al maandenlang inzetten om de zorg, teststraten en coronapatiënten te ondersteunen. Daarom komt hij in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Hij loopt in totaal 167 kilometer waarmee hij geld ophaalt voor het Rode Kruis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SR2020: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

WAT KAN JIJ DOEN?

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee met The Lifeline. Dit jaar kun je meelopen vanuit huis. Hoe dat werkt en hoe je jezelf kan laten sponsoren? Dat vind je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie