3FM Serious Request

Kom in actie: De Super Sven en Gino Show!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie: De Super Sven en Gino Show!

Normaal gesproken staat bij dagbesteding Koraal Media jaarlijks een Glazen Huis om geld in te zamelen voor een doel van Koraal. Omdat dat niet door kon gaan, bedachten ze een alternatief: de Super Sven en Gino Show. Sven Berends (24) en Gino Sterk (28) liepen al radiomakend acht kilometer door de omgeving van Landgraaf. Hiermee komen ze in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 en halen ze geld op voor het Rode Kruis. 3FM ging met ze mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SR2020: the lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

WAT KAN JIJ DOEN?

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee met The Lifeline. Dit jaar kun je meelopen vanuit huis. Hoe dat werkt en hoe je jezelf kan laten sponsoren? Dat vind je hier!

Video niet beschikbaar


Sven bij Wijnand
Ster advertentie
Ster advertentie