3FM Serious Request

“Alles doet pijn!” Sameena is na 500 kilometer gefinisht!

foto: Beeld: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. “Alles doet pijn!” Sameena is na 500 kilometer gefinisht!

Een diepe buiging voor Sameena! Ze heeft zojuist de finish bereikt. Ze heeft 500 kilometer hardgelopen en €16.577,- opgehaald voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Wij zijn trots op je Sameena! Doneren is nog steeds mogelijk. Klik daarvoor hier.

Vorig jaar

Vorig jaar liep Sameena 100 kilometer binnen 24 uur voor het Rode Kruis. Het doel van dat jaar was om slachtoffers van mensenhandel te helpen. Sameena is zelf ook slachtoffer geweest van mensenhandel en deed daarom mee.

(Foto: Ray van Olphen)

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie