3FM Serious Request

'Living Doll' editie 2010

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Living Doll' editie 2010
Als je iets goed kunt, moet je daar vooral mee door blijven gaan. Gerard does it again: 'Living Doll'!

He does it again! Eerder op de dag viel Gerard een klein beetje door de mand, door te bewijzen dat hij niet álle nummers kent. Bij 'Mijn Dag' van Jochem Myjer liet hij wat steekjes vallen, maar nou is dat ook niet echt zijn pièce de résistance. Wat dat wel is? 'Living Doll' van Cliff Richards & The Young Ones, natuurlijk!

21 december: remember the date

Iets na vijven op dinsdag 21 december - remember the date - kwam het weer ter sprake: 'Living Doll'. Maar voor een paar requestjes voert Gerard zijn kunstje nog niet op. 'Minimaal honderd,' was de uitkomst en dat is echt héél veel voor één nummer. Tussendoor kwam nog het Serious Request Rad van Coen en Sander en toen was het afwachten.

This is the moment

Rond halfzeven was het moment daar: er waren genoeg requests. De zenuwen liepen op, gitaren sneuvelden, lippen werden gebalsemd. Een beetje gezonde plankenkoorts hoort erbij. Gerard als nooit tevoren.

De geschiedenis van 'Living Doll'

Het was dus lang niet de eerste keer dat Gerard los ging, het geheel heeft een geschiedenis. In 1986 was de DJ in spé ziek. De arme jongen kreeg een presentje van zijn moeder: de single van 'Living Doll'. Nooit gedacht dat dat in 2007, 2009 en 2010 geld zou opleveren voor stille slachtoffers. Een eerdere editie gemist?

Dat zag er zo uit in 2009...Twee jaar eerder flikte hij het ook al...

It's not over!

Maar dat dit moment weer voorbij komt, betekent nog niet dat Serious Request voorbij is. Nog lang niet, er is nog zoveel meer geld nodig voor de stille slachtoffers van aids! Doneren kan op zoveel manieren...

>> Bied op de veiling
>> Kom zelf in actie
>> Vraag een plaat aan
>> Shop voor Serious Request

>> Check álle donatiemogelijkheden


Ster advertentie
Ster advertentie