3FM Serious Request

Áslaug te gast in het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Áslaug te gast in het Glazen Huis

De hele week treden vette artiesten op in het Glazen Huis om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Op deze donkere zondagavond verlicht 3FM Talent Áslaug het Glazen Huis.

Áslaug

Morgen vliegt ze naar Ijsland om kerst te vieren, maar deze avond had ze nog tijd om het Glazen Huis met een bezoekje te vereren. Áslaug is een Utrechtse singer-songwriter, en maakt alternatieve popmuziek. Haar stijl is eigenlijk niet in een hokje te plaatsen en dat is ook precies haar bedoeling.

Áslaug's muziek gaat over haar gedachten als volwassen vrouw. Zo gaat haar eerste single 'Take From Me' over onafhankelijkheid, opkomen voor jezelf, maar ook over trouw blijven aan jezelf en vertrouwen op je eigen gevoel. Deze avond speelde ze het nummer 'In My Head'.

Een bekend gezicht

Áslaug is een bekend gezicht voor Frank, ze is vaak te gast geweest bij Sander in de ochtendshow. Maar dat niet alleen: ze is het zusje van een goede vriend van Frank. Frank vertelt: "Op een gegeven moment zei hij, mijn zusje gaat muziek maken, wat vind je ervan? En dat bleek jij te zijn! Zo leuk dat we elkaar nu hier zien!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie