3FM Serious Request

Dit was dag vier van 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was dag vier van 3FM Serious Request 2022

Heel veel live muziek op de vierde dag van 3FM Serious Request 2023. Dat de 3FM-dj’s in het Glazen Huis in quarantaine zitten, betekent niet dat er geen gasten langs kunnen komen. In de ochtend kwamen Roel Maaldrink en Juvat Westendrop op bezoek en vanaf de middag was er naast het Glazen Huis live muziek vanuit de stal van: Prins S. en De Geit, Chef'Special, Bizzey en Kraantje Pappie. Hoe vol dat plein stond en andere hoogtepunten check je in de foto's hieronder!

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Ambassadeur Juvat Westendorp op bezoek!

Acteur en danser Juvat Westendorp is al zeven jaar ambassadeur is van Stichting het Vergeten Kind en kwam vanmiddag langs bij de brievenbus om te vertellen hoe belangrijk hij het vind dat kinderen het beste uit hun leven kunnen halen.

"Ik was laatst bij iemand geweest, die inmiddels 19 jaar is, maar op haar vijfde uit huis werd geplaatst, omdat haar moeder heet water over haar heen gooide en potloden in haar oor stak."

Kerstboom Timur

Timur en Nellie reizen de hele week door het land om verschillende Kom In Actie's te bezoeken. Vandaag was Timur in Tilburg en hij wilde zijn hele leven al een keer in een kerstbomen trommel kruipen. Dit was zijn kans! Ingepakt staat netjes! (Snap je 'm, netjes).

Mark doet de hakka!

Mark is omringt door Rugbyclub Eemland uit Amersfoort. Rugbyclub Eemland is een sportclub waar ieder kind zijn plekje kan vinden, en waar ze er voor elkaar zijn. De club zamelt al een paar dagen geld in door verschillende klusjes te doen. Vandaag zijn ze op bezoek bij het Glazen Huis en Mark mocht de Hakka meedoen. Wat dat precies is? Check het hieronder!

Veiling alarm!

Chef'Special nam niet maar één maar drie veilingitems mee naar het Glazen Huis. Jij kunt bieden op een gesigneerde floortom, die heel de wereld over is geweest én de eerste Gouden Plaat van 'Amigo' én twee VIP-tickets voor hun concert in de Ziggo dome.

Tussenstand!

3FM Serious Request is op de helft en er staat €835.906,- op de teller voor Het Vergeten Kind, allemaal dankzij jullie inzet! Met dit bedrag brengen we licht in het leven van 100.000 vergeten kinderen. Maar we zijn er nog niet: blijf doneren, actievoeren en platen aanvragen!

foto: Ben Houdijk

Nieuwe baan voor Redlef!

Ook op de vierde dag van 3FM Serious Request stond die-hard-fan Redlef weer voor het huis! Eerder vandaag nam hij ontslag omdat hij, in plaats van naar zijn werk gaan, voor het Glazen Huis wilden blijven staan. Daarna startte hij een actie voor 3FM Serious Request waar hij bij het inzamelen van €5000,- voor vierentwintig uur voor het Glazen Huis blijft staan.

Bizzey, die vanavond te gast is besloot dat hij wel wilden proberen om een nieuw baantje voor Redlef te regelen maar dat leverde ook ineens een hoop meer geld op!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie