3FM Serious Request

Bjorn (10) haalt geld op met zijn flessenactie!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bjorn (10) haalt geld op met zijn flessenactie!

Bjorn is nog maar 10 jaar oud en weet meer dan €200 op te halen voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Daarmee heeft hij al het dubbele van zijn streefbedrag van €100 bij elkaar gesprokkeld. Hoe? Flessen inzamelen. Zo simpel kan het zijn!

Hij haalde de flessen zelf bij mensen thuis op, of mensen konden de flessen in de box voor zijn huis doen. Hij heeft enorme stapel flessen verzameld en daardoor leverde de de actie een mooi resultaat op: Bjorn haalde in totaal maar liefst €285 op!

Help Bjorn naar een nog hoger bedrag!

Wil je Bjorn nu nog helpen om zijn bedrag nog hoger te maken? Dat kan! Je kunt helpen met flessen inzamelen maar je kunt natuurlijk ook gewoon nog doneren aan zijn actie. Dat doe je hier!

3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline gaan we de strijd aan tegen mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. De meest bekende vorm is uitbuiting in de seksindustrie (denk bijvoorbeeld aan loverboys), maar ook gedwongen arbeid en gedwongen criminaliteit zijn vormen van mensenhandel.

Jij kunt hierbij helpen, op verschillende manieren:

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Loop een etappe mee en laat je sponsoren
6. Bied op een veilingitem

7. Zamel geld in & kom naar een Chequepoint om de cheque te overhandigen!

Ster advertentie
Ster advertentie