3FM Serious Request

Rob en Wijnand in gesprek met Margot en Annemara van Het Vergeten Kind

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob en Wijnand in gesprek met Margot en Annemara van Het Vergeten Kind

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich samen met Het Vergeten Kind in voor de 100.000 vergeten kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Na het bekendmaken van dit doel in de ochtendshow, sloten Margot Ende, Directeur van Het Vergeten Kind en Annemara, actief lid van de jongerenraad, aan bij Rob en Wijnand om te vertellen over de organisatie.

Het Vergeten Kind

Om meer uitleg te geven over de missie van Het Vergeten Kind was algemeen directeur Margot Ende te gast in de ochtendshow bij 3FM. Ze sprak met Rob en Wijnand over de vergeten kinderen in Nederland. Margot: "We komen in actie voor kinderen die nu in de problemen zitten, we overladen ze met aandacht en laten ze positieve herinneringen opdoen zoals vriendjes maken en spelen. We maken zo echt een verschil."

Dit jaar hopen we weer een enorm bedrag op te halen om Het Vergeten Kind een extra steuntje in de rug te geven. Over wat de organisatie kan doen met de donaties vertelt Margot: "We willen natuurlijk veel meer kinderen deze positieve ervaringen geven, we hopen dat heel Nederland meedoet en massaal doneert waardoor wij meer activiteiten kunnen geven aan de kinderen. Voor bijvoorbeeld 25 euro kunnen we een kind, met intensieve begeleiding, een middag vol activiteiten geven."

The Unforgettables

Verder spraken Rob en Wijnand actief lid Annemara van de jongerenraad 'The Unforgettables'. Annemara komt zelf uit een lastige thuissituatie, en is meermaals als kind geholpen door de activiteiten van Het Vergeten Kind. "Ik kon daar echt even kind zijn" vertelt ze in het interview. Wanneer Annemara oud genoeg was, is ze gelijk lid geworden bij 'The Unforgettables'.

Check het gesprek met Annemare hier:

3FM Serious Request 2022

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich samen met Het Vergeten Kind in voor de 100.000 vergeten kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In de week voor Kerst van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj's een week lang liedjes voor geld in het Glazen Huis in Amersfoort. Jij kan helpen! Door te doneren, een request aan te vragen of in actie te komen. Doe je mee?

Binnenkort kun je weer doneren via 3fm.nl/doneer of je plaat aanvragen via 3fm.nl/plaat. Wil je 3FM Serious Request nu al steunen? Dat kan via deze gegevens.

IBAN NL83 RABO 0172 4314 84
t.n.v. 'Stichting Het Vergeten Kind'
o.v.v. '3FM Serious Request'

Ster advertentie
Ster advertentie