3FM nieuws

Win de hele week tickets voor Sziget op 3FM

foto: Sziget
  1. Nieuwschevron right
  2. Win de hele week tickets voor Sziget op 3FM

Luister vanaf maandag 19 juni naar Barend & Benner op 3FM en win tickets voor Sziget 2023. Naast toegang tot het festival waar je o.a. Billie Eilish, Mumford & Sons en Imagine Dragons live kan zien, krijg je ook je treinticket naar Boedapest toe van 3FM.

Hoe maak je kans?

Van 19 tot en met 22 juni geven we in de middagshow van 3FM, Barend & Benner, kaarten weg voor het festival in Hongarije. Daarnaast krijg je dus ook tickets voor de Sziget Express en natuurlijk een plek op de camping.

De manier van weggeven is als volgt: Hoor je in de middagshow een bepaald nummer van een artiest uit de line-up van Sziget? App dan naar de studio en maak kans op deze prijs. Daarnaast kun je online ook tickets winnen door de socials van 3FM te volgen.

Over Sziget 2023

Sziget is misschien wel ’t meest avontuurlijke festival van Europa. Op het Sziget-eiland in Boedapest komen festivalgangers uit de hele wereld bij elkaar om te feesten. Het wordt ook wel the island of freedom genoemd.

Dit jaar kun je kijken naar acts als Billie Eilish, Florence & The Machine, Imagine Dragons, Son Mieux, Lorde, Nothing But Thieves, David Guetta, Macklemore, Mumford & Sons, Sam Fender, Niall Horan, Yungblud, Foals, Jamie XX en Caroline Polachek. Voor ieder wat wils! En traditioneel sturen wij als 3FM ieder jaar ook een act naar het festival. Dat is dit jaar 3FM Talent Prins S. en De Geit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie