3FM nieuws

Froukje live met nieuw nummer 'Niets Tussen' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje live met nieuw nummer 'Niets Tussen' in de 3FM Live Box

De afgelopen weken is Froukje met haar nieuwe hit 'Niets Tussen' overal te horen. Vandaag staat ze met het nummer in de 3FM Live Box, en speelt ze ook een cover van s10's 'Ochtend/Avond'.

Lowlands

Op dit moment had Froukje zich moeten voorbereiden voor haar allereerste Lowlands-optreden. Door omstandigheden kan dit helaas niet doorgaan. Maar ze blijft optimistisch: "als ik moet kiezen tussen Lowlands en de 3FM Live Box, kies ik toch liever voor de Live Box!"

Andere (sport)evenementen kunnen wel doorgaan, en dat is toch wel lastig voor de 19-jarige. Froukje voelt zich gepasseerd en alsof ze zelf met lege handen blijft staan terwijl anderen naast het circuit van Zandvoort mogen kamperen.

Vooruitkijken

Het is niet alleen maar slecht, want Froukje heeft ook nog een primeur voor 3FM: op 18 maart gaat ze haar allereerste show geven in Paradiso! Hiermee heeft ze wel haar eigen (en die van velen anderen) muzikale doelen bereikt.

En als ze voorzichtig zou mogen dromen, dan weet ze wel wat ze met haar muziek wil bereiken. Ze wil de Nederlandse muziek wel naar de rest van de wereld brengen. Misschien door met een zekere voormalig groen-harige zangeres uit Amerika? "Ik wacht op een telefoontje," zegt ze met een knipoog.

Check hieronder het interview en beide optredens!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie