3FM nieuws

Goldband met radioprimeur 'Ik Haat Je' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband met radioprimeur 'Ik Haat Je' in de 3FM Live Box

Het debuutalbum 'Betaalbare Romantiek' van het Haagse Goldband is nu bijna een week uit. Ze komen langs bij 3FM om hun een live-primeur van 'Ik Haat Je' te spelen!

België

De afgelopen tijd is het viertal aan het touren, alleen niet in Nederland maar in België, waar optredens gewoon nog mogen. "Bizar dat het daar gewoon kan," zeggen ze.

In Nederland mogen vooralsnog geen concerten doorgaan, maar de tribunes bij voetbalwedstrijden lijken soms ook op concertpubliek. De band heeft meerdere keren moshpits binnen het publiek gezien en daarom doen ze een oproep: om zaterdag te komen protesteren voor de livesector.

Betaalbare Romantiek

Met het nieuwe album wil het viertal weer een beetje (op hun eigen, Goldband-manier) aandacht geven aan de liefde. De titel komt van het bloemenkraampje "Henkie's Hoekie" buiten Den Haag Centraal.

Maar wat ís betaalbare romantiek dan? Als het aan Boaz ligt, kan het zo simpel zijn als een bloemetje kopen voor je moeder. In ieder geval zijn het de kleine dingetjes waardoor iemand weet dat je aan ze denkt.

Je hoort het volledige interview en beide optredens hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie