3FM nieuws

Must see: Bastille speelt 'Quarter Past Midnight' met compleet strijkorkest

  1. Nieuwschevron right
  2. Must see: Bastille speelt 'Quarter Past Midnight' met compleet strijkorkest

Dit is een echte must see voor iedere Bastille-lover. Ze speelden in de Londense Royal Albert Hall met een compleet strijkorkest en achtergrondkoor. Ga er even rustig voor zitten!

Bastille Reorchestrated

Het afgelopen jaar gooide Bastille het over een andere boeg. Waar hun shows normaal gesproken groot en bombastisch zijn, besloten ze het nu anders aan te pakken voor Bastille Reorchestrated! Samen met een vast orkest vol strijkers, blazers en vocalisten reisden ze Europa rond.

Tijdens deze tour kwamen ze ook langs in ons landje. Op 18 april stonden ze in een uitverkochte TivoliVredenburg in Utrecht. Waar ze normaal de Ziggo Dome hadden gedaan en er 16.000 fans bij zouden zijn, was deze show voor een select groepje. 3FM was één van deze lucky fans en maakte een mooi verslag van deze avond. Kijk die hier terug!

Live in Royal Albert Hall

Tot nu toe moest je er zelf bij aanwezig zijn geweest om mee te kunnen genieten, maar gisteren plaatste de band opeens gloednieuw beeld online van de tour. Thank you! Dit is 'Quarter Past Midnight' live tijdens hun Reorchestrated show in de beroemde Royal Albert Hall.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie