3FM nieuws

Martin Garrix en Troye Sivan zijn er voor jou

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix en Troye Sivan zijn er voor jou

Een track maken waarmee je een hele zaal kan laten dansen én die je op de radio ook prima kunt draaien. De Amstelveense Martin Garrix flikt het, samen met Troye Sivan. De twee jonkies (ze zijn allebei 21 jaar) laten met 'There For You' zien dat ze een wereldhit kunnen neerzetten voor een breed publiek. En da's een behoorlijke prestatie. Vanaf deze week hoor je de twee op 3FM.

'There For You'

De nieuwe single van Martin en Troy heet dus 'There For You' en ze droppen meteen een nieuwe video bij het nummer. Troye Sivan zorgt voor het melodramatische effect zoals alleen hij dat kan, Martin Garrix gooit er een lekkere beat onder. De clip is opgenomen in San Francisco en je ziet ook toffe beelden uit de liveshows van de twee. Check hier de nieuwe track van het duo mét video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Martin Garrix

De Nederlandse DJ Martin Garrix heeft al heel wat mooie dingen bereikt terwijl hij pas 21 jaar oud is. Met meerdere nummer één hits in binnen- en buitenland kent iedereen hem. In 2016 won hij de prijs voor populairste DJ ter wereld. Je kent 'm waarschijnlijk van zijn solosingle 'Animals', van zijn track met Bebe Rexha, 'In The Name Of Love' of van zijn nummer met Dua Lipa, die je regelmatig op 3FM voorbij hoort komen: 'Scared To Be Lonely'.

Troye Sivan

Naast zanger is de Zuid-Afrikaanse Troye Sivan ook acteur en model. Op jonge leeftijd verhuisde hij met zijn familie naar Australië waar hij aan de slag ging als acteur, onder andere in de musical Oliver!. Bij het grote publiek is Troye Sivan voornamelijk bekent van het nummer 'YOUTH', dat in 2015 uitkwam. Nu is 'ie weer helemaal back samen met Martin Garrix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie