3FM nieuws

Blue Neighbourhood van Troye Sivan is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Blue Neighbourhood van Troye Sivan is 3FM Album van de Week

Van YouTube-sensatie tot popster met een '3FM Album van de Week'. Lekker bezig Troye!

>> Win 3FM Album van de Week: Blue Neighbourhood

Na een 3FM Megahit met de single 'Happy Little Pill' sleept Troye Sivan nu ook het 3FM Album van de week in de wacht. En terecht! Blue Neighbourhoud zit vol met vrolijke electropop waarbij de voetjes in no time van de vloer gaan. Op YouTube heeft het Australische tieneridool al meer dan vier miljoen abonnees en ook daarbuiten groeit de fanbase hard. Afgelopen week stond hij in een uitverkochte Paradiso, waar de fans al vanaf 's ochtendsvroeg de deur bewaakte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coming out

In 2013 kwam Troye op z'n YouTube-kanaal voor de hele wereld uit de kast. Het was iets waar hij al lange tijd mee worstelde en werd uiteindelijk een belangrijk thema voor het album.

"It was just about keeping it honest and not really holding anything back. Really it’s just things that I thought, things I’ve written about life, things that I’ve thought about doing and not doing. Making it authentic is really important. I guess the only narrative across the album is that it’s autobiographical. It’s about that journey for a 20-year-old." - Troye Sivan

'YOUTH' is DJ-favourite

De tweede single van het album 'YOUTH' staat sinds deze week op de 3FM Playlist. Domien is helemaal gek van het nummer en mocht hem afgelopen week exclusief interviewen toen hij in Amsterdam was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister hier het hele album

Ster advertentie
Ster advertentie