3FM nieuws

SERA speelt 'Head Held High' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA speelt 'Head Held High' in de 3FM Live Box

De talentvolle SERA was vanochtend te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en zong daar haar persoonlijke single 'Head Held High'. Voorafgaand aan haar indrukwekkende optreden gaf ze ook nog een primeur weg..

SERA

De Nederlandse zangeres brak door op social media doordat grote artiesten haar talent opmerkten. SERA plaatste covers op Instagram en TikTok en van het ene op het andere moment zat ze in een livestream met Justin Bieber, waar ze samen een duet zongen. Sindsdien gaat SERA als een speer en trad ze zelfs op op de verjaardag van Cristiano Ronaldo. In 2021 bracht ze haar debuutsingle 'Only Us' uit en laat ze aan de wereld zien dat ze zelf ook prachtige muziek schrijft.

'Head Held High'

Met 'Head Held High' straalt SERA uit dat ze doet wat ze wil en zich niks aan trekt van meningen van anderen. In de nieuwste single uit de zangeres dat ze alles uit het leven wil halen. Door het overlijden van haar vader staat SERA bewuster in het leven. Toen de zangeres doorbrak na haar covers, moest ze op zoek naar haar eigen sound. Die heeft ze naar eigen zeggen inmiddels gevonden en daar zijn al aan aantal sterke tracks uitgerold. Waaronder 'Head Held High'.

Bekijk hieronder het optreden van SERA in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Najaarstour

SERA gaf vanochtend bij 3FM dj's Rob & Wijnand meteen een primeur weg. De zangeres zit nog midden in haar uitverkochte clubtour, en kondigde alweer een nieuwe tour aan. "Het touren smaakt naar meer, de shows zijn zó leuk dat we ook een najaarstour gaan doen." Na haar primeur bij 3FM, plaatste SERA de aankondiging ook op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie