3FM nieuws
BNNVARA

SERA speelt eerste single 'Only Us' in de 3FM Live Box

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA speelt eerste single 'Only Us' in de 3FM Live Box

Na vele covers op TikTok en Instagram, brengt SERA dit jaar haar eerste track 'Only Us' uit. Vandaag zong ze deze in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Justin Bieber

Voor SERA is er een pré 2019 en een post 2019. In dat jaar ontplofte SERA's instagram met twintig duizend nieuwe volgers per dag na het posten van een cover van het nummer 'Dance Monkey'.

Justin Bieber was zo onder de indruk van deze cover, dat hij haar begon te volgen en zelfs een keer meedeed aan een livestream van haar op Instagram. Daarna ging het hard. Management erbij. Vliegtuigje naar Turijn om op Christiano Ronaldo's verjaardag op te treden. Niet mis.

Het C-woord

Ga je net mega lekker, breekt er een wereldwijde pandemie uit. Balen. Maar SERA ging niet bij de pakken neer zitten. Ze gebruikte de coronacrisis om te werken aan haar muziek en om haar eigen sound te ontwikkelen.

Album

Inmiddels zijn we twee jaar verder en is de 27-jarige Sliedrechtse bezig met een album. Haar eerste single 'Only Us' is een ode aan haar vriendin Tes. Luister hieronder naar haar optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie