Muzieknieuws

SERA speelt nieuwe single 'She Kissed Me First' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA speelt nieuwe single 'She Kissed Me First' in de 3FM Live Box

SERA is terug met nieuwe muziek! De zangeres die doorbrak via Instagram en TikTok-covers bracht afgelopen jaar de tracks 'Take A Chance' en 'Only Us' uit en deze werden door velen goed ontvangen. Nu is ze terug met haar gloednieuwe single 'She Kissed Me First' en speelt ze een prachtige versie hiervan in de 3FM Live Box.

'She Kissed Me First'

'She Kissed Me First' is de derde track die SERA uitbrengt en de eerste van dit jaar. Met Sander bespreekt de zangeres waar de track overgaat. "De track gaat over mijn vriendin en hoe we elkaar leerde kennen." Ook vertelt ze aan Sander hoe haar vriendin een aanvulling is op haar leven. "Ik heb mijn gekke kanten en zij houdt mij rustig, we zijn een soort Yin en Yang."

Benieuwd hoe 'She Kissed Me First' klonk in de 3FM Live Box? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Debuutalbum

Er staan een hoop dingen op de planning voor de zangeres, veel waar ze helaas nog niets over mag vertellen. Wel vertelt ze dat ze vooral heel veel zin heeft om veel op te treden. Om een volledige set te kunnen spelen is de zangeres hard aan het werk. Zo wordt er gewerkt aan een debuutalbum, hoe dit er uitgaat zien is nog onduidelijk. "We zijn nu onderling aan het kijken wat we gaan uitbrengen. Er is heel veel geschreven en ik kan niet wachten om het allemaal te laten horen!"

Ster advertentie
Ster advertentie