3FM Serious Request

SERA te gast in het Glazen Huis: "Ik ben een beetje een dierengekkie"

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA te gast in het Glazen Huis: "Ik ben een beetje een dierengekkie"

SERA heeft met haar covers op TikTok en Instagram al meer een miljoen fans, waaronder Justin Bieber en Cristiano Ronaldo. Maar voor SERA is dit pas het begin. Op dinsdagochtend is SERA te gast in het Glazen Huis om haar nieuwe single 'Take A Chance' te zingen, en te vertellen over haar avonturen als Wereld Natuur Fonds Ranger.

Pas twee liedjes heeft ze uit, en toch heeft SERA al honderdduizenden luisteraars en meer dan anderhalf miljoen volgers. Dat gaat dus behoorlijk lekker!

Op dinsdagochtend kwam de Sliedrechtse zangeres langs in het Glazen Huis om haar nieuwe liedje 'Take A Chance' live te zingen, en om met Sander te praten over haar persoonlijke connectie met het doel van 3FM Serious Request dit jaar: het Wereld Natuur Fonds.

Bamboe stelen

"Ik ben een beetje een dierengekkie," vertelt SERA. Ze was als kind dan ook Ranger voor het Wereld Natuur Fonds en ging langs de deuren om geld in te zamelen. De jonge dierenactivist SERA bedacht haar eigen tactiek om haar lievelingsdier, de panda, te redden. "Ik vond het zo zielig dat de panda's geen bamboe hadden. Ik weet nog heel goed, dat ik een jaar of zeven was, en toen heb ik bij iedereen uit de tuin bamboe gejat!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie