Naar homepage
3FM nieuws

Oscar And The Wolf sloeg handen ineen met de producer van Justin Bieber

  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar And The Wolf sloeg handen ineen met de producer van Justin Bieber

De track 'Fever' van Oscar And The Wolf is natuurlijk al een tijdje uit, maar op 3FM hoor je vanaf deze week de remix versie van het nummer. Geproduceerd door Josh Gudwin, die ook samen heeft gewerkt met onder andere Justin Bieber, Dua Lipa en Chance the Rapper.

'Fever'

Het nummer is de zoveelste goede track van het album Infinity dat Oscar And The Wolf afgelopen jaar uitbracht. Over het nummer vertelt frontman Max Colombie dat hij de demo van de track schreef na een wilde uitgaansnacht in Istanbul.

Max: "Ik wilde dat het zou klinken alsof Sade, de Britste zangeres, jaren negentig eurotrance zou coveren, maar tegelijkertijd ook dat de song een Midden-Oosten vibe zou behouden. Het is een ode aan de zonsopkomst en het eeuwige verlangen naar dingen." Lekker zwoel, slepend en een tikkeltje zweverig. Precies zoals we Oscar And The Wolf kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Josh Gudwin

Zoals je ziet plaatsen we hierboven de albumversie van het nummer. Dat komt omdat de remix eigenlijk nergens te vinden is. Helaas zou je denken, maar 3FM heeft de oplossing. Daar hoor je die versie vanaf nu namelijk gewoon lekker vaak voorbij komen.

Josh Gudwin is de man achter de remix. Hij is ook de producer achter het immens populaire album Purpose van Justin Bieber. Zeker niet de minste om mee te werken dus. Inmiddels benieuwd geworden? Slinger je radio aan en luister mee, komt 'ie vanzelf voorbij voor je.

Festivals

Wil je Oscar And The Wolf deze zomer ergens live gaan bekijken? Dat is mogelijk. Max staat met zijn band op Pinkpop, maar ook op het Belgische festival Pukkelpop. Gaat dat zien als je de kans krijgt!

Ster advertentie
Ster advertentie