Naar homepage
3FM nieuws

'Zelf Doen': bekijk hier de nieuwe video van De Likt

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Zelf Doen': bekijk hier de nieuwe video van De Likt

Alles wat De Likt maakt is, laten we eerlijk zijn, een beetje maf. Maar ook stiekem altijd wel heel erg lekker... 'Zelf Doen' zit wat dat betreft weer helemaal in hun straatje. Zowel het nummer als de video stralen de oprechte schaamteloosheid uit die zo goed bij de Rotterdammers past. Vanaf deze week is 'ie nieuw op 3FM!

Eigen leven

De Likt heeft het in hun nummers vaak over gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt. En dat zijn er nogal wat! Zo heeft zanger Jordy in Antwerpen wel eens een rendez-vous gehad met een shemale, werd hij gebeten door de pitbull van een pooier en leverde een straatgevecht hem een gebroken nek op. In 'Zelf Doen' gaat het vooral over een wild uitgaansleven. Een veel algemener onderwerp, maar door de combi van elektronica, rap en Jules Deelder (jawel) is de track absoluut niet saai! Je luistert 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geflipte video

'Zelf Doen' staat op het tweede album dat, heel logisch, De Derde heet. Maar ja, wie ooit gehoord heeft van De Likt weet dat ze wel houden van een beetje gekkigheid. Zanger Jordy staat er bijvoorbeeld om bekend dat hij graag in hele kleine metallic boxertjes op het podium staat. Toch kan het nog véél vreemder, wat de licht psychotische video van 'Zelf Doen' weer bewijst. Kijken op eigen risico ;)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing. Naast 'Zelf Doen' van De Likt vind je daar ook toffe nieuwe muziek van o.a. Arctic Monkeys, LSD & Donnie!


Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie