3FM nieuws

Sophia speelt 'Midnight' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Sophia speelt 'Midnight' in de 3FM Live Box

Het jonge talent Sophia was vanochtend te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en trad op in de 3FM Live Box met haar nieuwste nummer 'Midnight'. In 2019 won ze de finale van The Voice of Holland. Tijdens haar deelname liet ze al zien dat ze ontzettend muzikaal is en óók prachtige eigen nummers schrijft. Maar er was meer! Naast 'Midnight', zong ze ook nog haar eigen file-jingle live die je iedere ochtend bij Rob & Wijnand hoort.

'Midnight'

Zo'n 5 weken geleden bracht de singer-songwriter haar single 'Midnight' uit. Ondanks dat het niet Sophia's eerste single is, schrijft ze op haar Instagram dat het zo wel een beetje voor haar voelt. Inmiddels heeft ze ook al een akoestische versie van het nummer uitgebracht en bewees ze vanochtend dat ze zich live fantastisch staande houdt en zette ze een loepzuiver optreden neer. Check haar show in de 3FM Live Box hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sophia

Dat de zangeres pas 20 jaar is, zou je niet zeggen. 4 jaar geleden won Sophia al The Voice of Holland, en daarvoor nam ze zanglessen en schreef ze haar eigen muziek. Ook dook ze als kind al de studio in met een producer om covers op te nemen. Na haar overwinning bij The Voice of Holland heeft ze niet stilgezeten en heeft ze nieuwe covers en eigen muziek uitgebracht. Daarnaast kun je Sophia deze maand in het voorprogramma van de shows van Blackbird bewonderen.

File jingle

Elke ochtend leest Wijnand on air de files voor en dat wordt ondersteund door de theme song van televisieserie Cheers die is gecoverd door Sophia. Ze heeft hier zelf een Nederlandse, optimistische tekst over files op geschreven en aangezien ze vanochtend toch al gezellig op bezoek was bij Rob & Wijnand, zong ze de jingle dit keer gewoon even live. Swipe hieronder naar de derde slide om het te bekijken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie