3FM nieuws

Sophie Straat speelt 'Mooier Als Je Lacht' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Sophie Straat speelt 'Mooier Als Je Lacht' in de 3FM Live Box

Bij VoorAan begeleiden 3FM-dj's Jamie & Olivier je door de nieuwste en fijnste muziek. Zo komt binnenkort het nieuwe album van Sophie Straat uit. Het ‘oude’ genre smartlap maakt zijn terugkeer in de muziek, in een door Sophie ingestoken nieuw jasje! In de 3FM Live Box geeft de zangeres alvast een voorproefje door het spelen van haar nieuwste single.

Debuutalbum

Het langverwachte debuutalbum van Sophie Straat verschijnt op 3 maart. De plaat heet 'Smartlap Is Niet Dood'. Hierop staan traditionele levensliederen en moderne popmuziek. Hoewel smartlappen vooral vroeger gemaakt werden, vindt Sophie het belangrijk om deze muziek weer te maken. "Elke artiest maakt muziek dat van vroeger komt, ik doe hetzelfde maar dan met smartlappen." De zangeres gaat in maart en april met haar album op tournee.

'Mooier Als Je Lacht'

Bij 3FM geeft Sophie Straat alvast een voorproefje van haar versie op het smartlap genre. Ze blaast iedereen omver met haar nieuwste single: 'Mooier Als Je Lacht’. Dit nummer gaat over een actueel thema: straatintimidatie. Sophie vertelt over grensoverschrijdend gedrag dat door de dader niet als grensoverschrijdend gedrag wordt gezien. "Ik denk dat elke vrouw wel eens zoiets heeft meegemaakt, jammer genoeg". Ook speelde ze nog een van haar vorige singles.

Bekijk het optreden in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie