3FM nieuws

Cian Ducrot zingt zijn hit 'I'll Be Waiting' in de 3FM Live Box

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Cian Ducrot zingt zijn hit 'I'll Be Waiting' in de 3FM Live Box

Vanochtend stond de Ierse singer-songwriter Cian Ducrot in de 3FM Live Box. De 25-jarige muzikant werd afgelopen jaar bekend met zijn nummer 'All For You' en ook zijn nieuwste track 'I'll Be Waiting' bestormde de hitlijsten in Nederland. De snelgroeiende artiest zong zijn nieuwe hit bij Rob en Wijnand en de Ochtendshow.

Tour

Gisteren mochten er al een aantal Nederlandse fans van Cian genieten in een uitverkocht Paradiso. Gelukkig is 'ie op 4 én 5 maart weer terug, de zanger gaat namelijk in de eerste week van maart touren door Europa. Op 4 maart speelt hij weer een uitverkochte show in Paradiso en de dag erna staat hij in de Melkweg. Tijd om stil te zitten na zijn Europese tour heeft de zanger niet, want hij reist meteen door naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten en Canada. Pas eind april is hij klaar met touren en is er wellicht weer tijd voor het creëren van nieuwe hits.

'I'll Be Waiting'

Afgelopen november heeft de Ierse zanger zijn track 'I'll Be Waiting' uitgebracht. De stijl van zijn popnummers is intiem en vol emotie, en dat horen we ook weer terug in zijn nieuwste hit. Het nummer gaat over de hoop dat iemand die dichtbij je staat, kan veranderen. De fans van Cian konden niet wachten tot hij de track uitbracht en de persoonlijke videoclip, die een maand geleden online kwam, heeft op YouTube al meer dan 3 miljoen views. Omdat de fans zo enthousiast waren, bracht Cian eerder al verschillende versies van het nummer uit op YouTube. In de 3FM Livebox gaf hij een prachtig optreden van 'I'll Be Waiting' weg, mét gitaar.

Check het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie